Zalety produkcji

VICTUS KEBAB jest w stanie wykonać wszystkie rodzaje kebaba zamówionego przez klienta. Analizując szczegółowo zapotrzebowanie rynku w zależności od regionu i kraju, wybieranych smaków i proporcji, zamówienie jest przygotowywane w sposób, który pasuje do koncepcji firmy. Proces produkcji nadzoruje grupa doświadczonych pracowników tureckich .To oni nadzorują proces produkcji począwszy od obróbki mięsa, przygotowanie do produkcji, formowanie, mrożenie i przygotowanie do wysyłki.

Jednym z najważniejszych elementów w procesie produkcji jest przestrzeganie przez pracowników standardów higienicznych i zdrowotnych. W tym celu pracownicy, co jakiś czas przechodzą przeszkolenie, organizowane zarówno wewnątrz firmy, jak i przez wyspecjalizowane firmy zewnętrzne. Ponadto w pewnych odstępach czasowych właściwe urzędy państwowe przeprowadzają w naszym zakładzie kontrolę. Kebaby są produkowane przy użyciu najnowocześniejszych urządzeń technicznych, ale w procesie produkcji wykorzystujemy również tradycyjne metody gdzie każdy szczegół jest dokładnie kontrolowany. Dzięki temu VICTUS KEBAB posiada w swojej ofercie najsmaczniejsze i zdrowe kebaby. Za pomocą nowego systemu komputerowego można śledzić każda partię mięsa wprowadzonego do produkcji, a także ustalić, z czego został wykonany, z jakiej firmy i kiedy zostało mięso zakupione, kiedy i przez jakiego pracownika został wyprodukowany oraz kiedy został sprzedany.  

Gotowy kebab jest pakowany i przygotowywany do wysyłki zgodnie z życzeniem klienta. Kebaby zapakowane w sposób umożliwiający przetrzymanie w długich trasach są dostarczane najnowocześniejszymi izotermami do każdego miejsca.

Oferujemy kebab:

  • Kebab mielony (cielęcina – indyk)
  • Kebab mielony (cielęcina – wołowina – indyk – baranina)
  • Kebab kurczak udo
  • Kebab kurczak udo – filet
  • Kebab kurczak udo – filet + papryka warzywo
  • Kebab Gyros (łopatka wieprzowa w płatach)
  • Kebab cięty
  • oraz inne